Pozivnica na svečanu procesiju i svetu misu
11.10.2015
Video interview: Ivica Perković – donačelnik općine Otok
15.10.2015
Pozivnica na svečanu procesiju i svetu misu
11.10.2015
Video interview: Ivica Perković – donačelnik općine Otok
15.10.2015

Mlađi veterani NK OSK-a drugu godinu uzastopno osvojili veteranski nogometni turnir, dok je Stipe Bešlić iz Tekstilca proglašen najboljim igračem turnira.

Stari vetrani NK OSK-a po mnogo čemu su baš veterani. Ima tu koji kilogram viška, okruglih trbuha, sijedih vlasi i bez kondicije su, ali volje je bilo na pretek. Istrčali kao da su u ligi prvaka, zagrijavaju se i slušaju upute voditelja ili se tada svi pretvore u vrhunske trenere. Ti pokrij to, ti uradi to, sve same obveze a gdje je igra pita se Ikić. Ti si svoje odradio u mladosti a sada se prilagodi novim nogometnim šemama, struka o svemu misli. Hoće srce, volje kao vola, ali neće noge. Posrtaj, pad, brza zamjena ali eto i pokojeg gola i promašimo i penal, poraz zasluže. Sve ovo odnosi se na one bez kondicije, ali su na turniru nastupili i igrači veterani koji se takmiče u veteranskoj ligi ili igraju često turnire. Došli su na proslavu Dana općine Otok prijatelji iz Sinja i Brnaza.

Najbolji se pokazali mlađi veterani NK OSK-a, primili su pehar a ujedno su obranili naslov iz prošle godine. Za veterane često puta najbolje ispadne poslije utakmice .Druženje uz piće i razgovor te podsjećanje na bivše tekme.

Polufinale:
Tekstilac – Brnaze 2:0 – Stipe Bešlić dva puta
OSK (stari veterani) – OSK (mladi veterani) 0:3 – Ante Porobija, Ivan Žaja i Jako Vuleta – Boško Norac-Kljajo je promašio penal za stare veterane

Finale:
OSK – Tekstilac 3:2
– strijelci za OSK bili su Ante Porobija, Ivan Džaja i Marin Samarđžić (koji je postigao pobjedonosan pogodak), a za veterane Tekstilca golove je postigao Stipe Bešlić.
Stipe Bešlić (Tekstilac) je proglašen najboljim igračem turnira.
Ivan Norac-Kevo (Dunac) kao najstariji veteran je uručio je pehar pobjedničkoj ekipi kojeg je primio Ivanu Bašić.
Veterani NK OSK-a su obranili naslov veteranskog turnira koji se po 7. put održao povodom Dana općine Otok i blagdana sv.Luke.

{gallery}2015_10_14_01{/gallery}

Skip to content