Zahvala, od Otoka junacima
25.07.2016
Pedalalo se put Kamešnice – “Uspon na Kamešnicu-Otok 2016“
25.07.2016
Zahvala, od Otoka junacima
25.07.2016
Pedalalo se put Kamešnice – “Uspon na Kamešnicu-Otok 2016“
25.07.2016

Lijepu ljetnu večer podarila je Lidija Bačić sa svojim bendom svima koji su bili na koncertu, a broj prisutnih je pokazao da je Lidija in. Lidija je in, jer ima porijeklo iz naše Rude.

Je si li vidio kako je Ok, dobar stas ima, lijepo izgleda i dobar ritam je imala. Baš smo guštali-komentari su posjetitelja koncerta Lidije Bačić. Pred mnoštvom okupljenim na trgu Lidija nije dala predah već samo presing i poziv na ruke „gore“. Pjevali su i plesali prvi redovi, padali su snimci i selfie, uspomene su to obostrane za razmjenu na fejsu. Mladi u ritmu hitova koji oni poznaju a odrasli u ritmu seksipila koji dolazi sa bine. Sinfonija pjesama je odisvirana na obostrano zadovoljstvo. Pojačavao se adrenalin, kapao je znoj a trošilo se grlo, pilo, a sve radi komada cure u štiklama.

Lijepu ljetnu večer podarila je Lidija Bačić sa svojim bendom svima koji su bili na koncertu, a broj prisutnih je pokazao da je Lidija in. Lidija je in, jer ima porijeklo iz naše Rude. Ruđani su joj bili izazov i lagana trema, no sve je prošlo u najboljem redu. Rekoše da je sve bilo za 5+. Svi fanovi su uspjeli uhvatiti fotku, strpljenje je bilo veliko od strane Lidije. Nije iznevjerila fanove.

{gallery}2016/07/25b{/gallery}

Skip to content