Festival mladih pjevača ” Mali Otok”
20. lipnja 2022.

NK “OSK” će dana 26. lipnja 2022. na lokaciji Kerep organizirati zajedničko druženje svih članova kluba, roditelja djece koja su članovi kluba i svih ostalih koji se žele pridružiti.

Posebni gosti na ovom druženju biti će 80-ak djece izbjeglica iz Ukrajine. Već nekoliko mjeseci ta djeca nalaze se u Splitu i u sklopu ovog druženja OSK će s njima odigrati prijateljsku utakmicu u kategoriji mlađih pionira na Golim brdima.

Plan je da druženje krene oko 12 sati, a zamišljeno je da se uz hranu, piće i glazbu svi koji tu budu natječu u raznim igrama (stolni tenis, odbojka, mali nogomet, povlačenje konopa, balote itd.). Također, klub će osigurati dolazak konja te su dogovorene vožnje autohtonim cetinskim lađama, tu je i dvorac na napuhavanje za najmlađe. Nakon druženja dogovorena je u 19:00 sati na ŠC Gola brda u Otoku da se odigra prijateljska nogometna utakmica između OSK Otok i Shakhtar Donetsk u uzrastu mlađih pionira.

Ono što bismo vas sve skupa molili jest da se tko može uključi u organizaciju kao volonter, sigurni smo da će mame pripremiti brojne slastice i domaće specijalitete, a također tko hoće može uplatiti simboličnu donaciju na račun kluba (HR1324070001100577630) ili u tajništvo kako bi organizacija bila što uspješnija i kvalitetnija. Nadamo se kako ćete se odazvati na ovo druženje i kako ćemo svi skupa djeci iz Ukrajine pripremiti doček i boravak kakav će pamtiti cijeli život.

Skip to content