Zaređen je fra Dujo Jukić – Mladomisničko slavlje u Otoku 3.srpnja 2016.
27. lipnja 2016.
Mladomisničko slavlje fra Duje Jukića
4. srpnja 2016.

Tradicionalno, najboljim učenicima ljeto je doba godine kad dodatno dobiju novi zadatak, pročitati dodijeljenu im knjigu za odlične rezultate u učenju.

Tradicionalno, najboljim učenicima ljeto je doba godine kad dodatno dobiju novi zadatak, pročitati dodijeljenu im knjigu za odlične rezultate u učenju. Na kraju ove školske godine u OŠ Kamešnici u Otoku „omastili su brke“, knjigom naslova-DJEČJA ENCIKLOPEDIJA Karla Vugdelija iz 1. a , Nina Vuleta iz 1. b , iz O Kamešnica, Petar Žuljević 1. c-područna škola u Rudi i Ana Munivrana prvašić iz Gale.

Knjigom naslova- TOČNO ILI NETOČNO nagrađeni su: Ljubo Samardžić 2.a, Danijela Vugdelija 2.b, iz 2.c Petar Smoljo, Dominik Tadić iz Rude, Ana Bilokapić 2.d , i iz Gale Iva Brčić

Knjigu TOČNO ILI NETOČNO dobili su: Lana Laco iz 3.a , Anamari Jukić 3. b

a od trećaša knjigu IZUMI KOJI SU PROMIJENILI SVIJET dobili su: Ana Bitunjac (Ruda) i Stipe Bilokapić(Udovičić)

Knjiga IZUMI KOJI SU PROMIJENILI SVIJET ide u ruke i: Anđeli Dževrnja Viro 4.a , Lari Jakić 4.b , Ani Bitunjac (Ruda) i Marini Tomašević iz Gale.

Knjiga ZAGONETNA PRIRODA pripala je: Boženi Bilokapić 5.a , Antoniji Matijašević 5.b i Marku Vladovi iz 5.c

Od „šestaša“ nagrađeni su knjigom naslova BACIT ĆU TI KOMPJUTER KROZ PROZOR, Sara Smoljo 6.a , i Ivan Omrčen-Loko iz 6.b , a knjigom IMAŠ FEJS? Mirjam Elek iz 6.c.

Knjigu KORA OD JABUKE kući su ponijeli: Ana Žižić iz 7.a i Sara Bašić iz 7.b a knjigu BILJEŠKE JEDNE GIMNAZIJALKE dobila je Ana Bitunjac.

BILJEŠKE JEDNE GIMNAZIJALKE dobila je i Anna Marković iz 8.a, KORU OD JABUKA Ivana Bitunjac 8.b , a knjigu GRADOVI NA PAPIRU dobila je Tereza Norac-Kevo iz 8.c.

Za najbolju učenicu u školskoj godinu 2015/16. odabrana je Mihaela Elek (Davorova) i kao dar nosi knjigu naslova SVEZNADAR i tablet računalo.

Knjige su im uručene u dvorani općine Otok iz ruku načelnika općine Branka Samardžića, koji je svim učenicima i njihovim nastavnicima čestitao na ostvarenim zajedničkim rezultatima a onima koji se moraju pojaviti na produžnoj nastavi da se malo oznoje i pripreme za ispite. Svim nagrađenima zaželio je da se i dogodine drže tako dobrih rezultata i da oni koji biraju zanimanja kroz upise u srednje škole odaberu ono što vole i što će ih kroz život voditi. Ovu školsku godinu općina i OŠ Kamešnica završili su kao dobri partneri jer je općina pomogla svim školama u realizaciji određenih programa. Tako se suradnja nastavlja i nabavom potrebnih udžbenika za novu školsku godinu 2016/17. kao i drugim akcijama za dobrobit škola. Svima želim ugodan odmor do početka škole a onda u novoj školskoj godini krenuti opet u osvajanje gradiva.

{gallery}2016/07/01{/gallery}

Skip to content