Otok: Održan radni sastanak s predstavnicima PU SD, PP Sinj
08.07.2020
Rezultati izbora za članove Općinskog vijeća Općine Otok
13.07.2020
Otok: Održan radni sastanak s predstavnicima PU SD, PP Sinj
08.07.2020
Rezultati izbora za članove Općinskog vijeća Općine Otok
13.07.2020

Kao i svake godine, tako je i danas u općinskoj dvorani u Otoku upriličena dodjela nagrada najboljim učenicima OŠ ‘Kamešnica’ Otok, njenih područnih škola Rude i Udovičića, kao i učenicima područne škole u Gali.

U svom pozdravnom govoru načelnik Općine Otok Dušan Đula istaknuo je kako su učenici ove godine imali posebnu godinu u svom školovanju gdje su po prvi put stjecali znanje nastavom na daljinu zbog pojave pandemije koronavirusa. Naglasio je da je razrednicima uvijek teško odrediti najboljeg učenika, a posebno ove godine u ovim posebnim uvjetima.

‘Velikim zalaganjem Vas, Vaših profesora i roditelja ipak ste uspjeli pokazati zavidan uspjeh i završiti ovu školsku godinu. Želim Vam uputiti važnu poruku: imajte određeni cilj, trebate znati što želite i upornim radom će vam se to sve ostvariti. Na putu Vašeg školovanja uvijek ćete imati potporu naše Općine’, rekao je na kraju svog govora načelnik Đula.

Nakon pozdravnog govora uručene su nagrade. Prigodnim knjigama nagrađeno je 29 učenika. Učenicom generacije proglašena je Lucija Milanović – Litre koja je nagrađena pametnim satom.

Preuzeto s https://www.ferata.hr/

Skip to content