Besplatna edukacija o obnovljivim izvorima energije i mogućnostima sufinanciranja ugradnje

Službeni glasnik Općine Otok – Broj 07/23 – 06.9.2023.
06.09.2023
Odluka o poništenju Javnog natječaja za prijam u službu na radno mjesto viši stručni suradnik/ca za financije i proračun
14.09.2023
Službeni glasnik Općine Otok – Broj 07/23 – 06.9.2023.
06.09.2023
Odluka o poništenju Javnog natječaja za prijam u službu na radno mjesto viši stručni suradnik/ca za financije i proračun
14.09.2023

Općina Otok u suradnji s tvrtkom Adria Green Electric d.o.o. organizira besplatnu edukaciju pod nazivom „Solarno ljeto“ na temu obnovljivih izvora energije i dostupnih natječaja za sufinanciranje ugradnje solara.

Edukacija će se održati u općinskoj dvorani u Otoku u ponedjeljak, 11.09.2023. u 19 sati na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 8.

Građani, poduzetnici i djelatnici iz javnog sektora imat će priliku da kroz ovaj događaj steknu osnovna i prošire postojeća znanja, da ostvare mogućnost za povezivanjem, priliku za suradnjom te razmjenu znanja i iskustava o ovoj vrlo aktualnoj temi. Također će imati priliku uživo vidjeti najkvalitetniju opremu, upoznati se s postupkom ugradnje te saznati detalje o kojima je dobro povesti računa prilikom izbora opreme, ali i same tvrtke koja će vas voditi kroz postupak ugradnje i ishođenje potrebne dokumentacije.

Ovo su neke od glavnih tema:

– važnost obnovljivih izvora energije

– postupak izbora opreme i ugradnja sunčanih elektrana na postojeće objekte

– ekonomski aspekt obnovljive energije

– dostupni natječaji za sufinanciranje ugradnje.

U prvom dijelu edukacije predavač Ivan Miljak, mag. ing. el., direktor tvrtke Adria Green Electric d.o.o., govorit će o temama vezanim za projektiranje i dimenzioniranje elektrana. Nakon njega ćete čuti sve o uvjetima i postupku prijave na Natječaje za sufinanciranje ugradnje od Emanuele Miljak iz iste tvrtke. Za kraj će svoje izlaganje održati Hrvoje Bogdanović iz OVB-a Hrvatska vezano za dostupne zelene kredite za ugradnju solara.

default
Skip to content